About

Welkom op Linksquest.nl,

Linksquest is mijn (Dario Andriola) persoonlijke website, en tevens ook de Gamer ID die ik gebruik bij het spelen van spelletjes. Op deze website deel ik mijn passie over games en probeer ik z’n leuk mogelijke items neer te zetten. Ik probeer de video’s altijd zo persoonlijk mogelijk te maken, maar ook probeer ik items neer te zetten wat je niet veel tegen komt. Omdat bijna iedereen tegenwoordig video’s in het Engels maakt, doe ik het juist alleen in het Nederlands. De reden ervoor is dat er ook genoeg mensen zijn die het graag in hun eigen taal horen, of misschien geen Engels kunnen.

Mijn website bestaat uit video’s, podcasts en artikelen. De website word geüpdate wanneer er nieuwe items zijn en wanneer ik er tijd voor heb. Ik probeer regelmatig voor updates te zorgen, maar dat is niet altijd mogelijk. Het kan soms zijn dat er dagen tot weken niks van nieuwe items komen en dan weer een periode in 1 week een paar items.

Linksquest.nl heeft gemiddeld 40.000 bezoekers per maand, mocht u op Linksquest.nl een banner rechts boven willen plaatsen, neem dan contact op via info@linksquest.nl

Mochten jullie nog vragen hebben, stel ze dan gerust. Mailen kan naar info@linksquest.nl, of volg me op een van de volgende Social Media’s.

FacebookTwitterGoogle PlusYoutubeTwitchInstagram