Afvallen met Wii Fit Part 2

In mijn eerste blog van “Afvallen met Wii Fit U” heb ik al een beetje over mijn geschiedenis praten van Wii Fit, nu vanaf dit 2de deel ga ik mijn eerste ervaring met jullie delen.

Ik ga af aan dat ik vanaf 1 januari 2014 het actief zou gaan bijhouden, ik heb me op de dag ook gewogen, en geloof het of niet, ik ben tijdens de feestdagen niet aangekomen maar stabiel gebleven. Ik woog precies 95KG, en dat is mooi want ik wil proberen naar de 85KG te komen. Ik volg geen dieet, ik eet gewoon normaal en probeer 3 tot 4 keer per week minimaal een half uur te Wii fitten.

Ondanks dat ik me op 1 januari ’14 gewogen heb, heb ik pas de 3de de eerste keer gesport, daar heb ik 2x voor steppen gekozen, met gevolg van joggen (short) en dan nog een soort van dans programma. Ik heb ook de 4de en de 5de gesport en heb daarin het zelfde programma aangehouden. Gister, de 5de, heb ik joggen van short naar long verhoogd en ook het dans programma van 5 naar 10 minuten verhoogd. Het joggen ging gister wel moeizaam, misschien te snel verhoogd, maar heb het vol gekregen. Ik heb er lekker wat spierpijn aan overgehouden , maar dan weet je wel dat je wat gedaan hebt .

Elke maandag morgen voor het ontbijt doe ik me wegen, dus vandaag moest ik er aan geloven, en tot mijn verbazing ben ik al 800 Gram kwijt in nog geen week. Mijn doel staat op 1KG per 2 weken, meer is goed, minder niet. Ik weeg op dit moment 94,2KG en ik heb nog een weg van 9,2KG te gaan in deze test met “Afvallen met Wii Fit U”.

Het is natuurlijk nog te kort om te zeggen hoe het verder zal gaan, ik zal over 2 a 3 weken hier weer op terug komen.

Mocht je nog vragen hebben, stel ze gerust hier.

Geef een reactie