Afvallen met Wii Fit Part 4

Dit is het 4de en voor nu ook het laatste deel van mijn “Afvallen met Wii Fit U” Blog. In deze blog zal ik daarom nog even wat punten door nemen.

Zoals ik al in vorige blogs aangaf heeft Wii Fit mij in de loop der jaren op een leuke manier wat kilo’s kwijt laten raken. Het gaat natuurlijk niet zo hard als in de sportschool, maar als je het meerdere malen per week doet, dan merk je toch dat het je helpt. De reden dat ik nu pas verder ga met deze blog- serie heeft te maken met tijdsgebrek, dat heeft voornamelijk met mijn privé leven te maken, maar ook met andere activiteiten voor Linksquest. Het zoeken naar een nieuwe baan heeft veel tijd en energie gevraagd, maar iets dat wel nodig was. Hierdoor heb ik weinig tijd gehad om regelmatig op de Wii Fit te stappen, maar toch wil ik nog even wat dingen doornemen.

Ik had al eens aangegeven dat ik op een punt zat te schommelen met mijn gewicht, en dat heb ik ook gemerkt, want ik blijf hangen rond die 93,5 KG. Ik heb zelfs even een periode gehad toen ik 3 weken niet op de Wii fit ben gegaan dat ik weer 96 KG woog, ook voelde ik me toen minder fit. Ik ben daarna weer 2 weken fanatiek erop gegaan, en was na 2 weken weer op 93,8 KG. Je merkt toch dat alle vormen van bewegen kunnen helpen met het behalen van je doel, het is een kwestie van willen.

Omdat ik binnenkort weer naar de sportschool ga, mede ook voor wat krachttraining, is het voor mij moeilijk om nog over dit blog verder te schrijven. Ik ga dan hopelijk verder afvallen en mijn doel hopelijk nog sneller bereiken. Ook al blijf ik de stappenteller van de Wii Fit U gebruiken en zal ik ook regelmatig sporten op de Wii U, dan nog kloppen de resultaten niet meer helemaal.

Misschien dat ik nog een keer het 5de deel van deze Blog serie doe, maar daar kan ik op dit moment geen echte uitspraak over doen. Ik heb van sommige mensen leuke feedback gekregen dat mijn blog over “Afvallen met Wii Fit U” ze geholpen heeft om op de zelfde manier als mij wat aan hun conditie en gewicht te gaan doen. Het hele doel was dan ook om deze blog voor jullie te mogen schrijven, ik bedank jullie daarom ook voor het lezen hiervan. Mochten jullie nog vragen hebben, neem dan gerust contact met me op.

Geef een reactie