Afvallen met Wii Fit Part 5

Een jaar geleden schreef ik in part 4 dat het voorlopig het laatste deel zou zijn. Nu een jaar later schrijf ik dan toch part 5. In deze part in het kort waarom ik er toch weer mee verder ga en hoe het er voor mij op dit moment uit ziet.

Ik ben inmiddels van werkgever gewisseld, maar wel nog steeds werkzaam in de zelfde branche, doordat ik nu meer zittend werk doe, komen de kilo’s er helaas weer wat sneller aan dan me lief is. En om toch weer op een leuke manier af te vallen, heb ik besloten dat weer via de Wii Fit te doen, in combinatie met deze blog serie.

De sportschool heb ik opgegeven, omdat het voor mij niet stimulerend genoeg was. Begrijp me niet verkeerd, ik wil graag afvallen en fitter worden, maar dan wel op een manier die ik ook leuk vind. Helaas was de sportschool dat niet, en heb daarom weer besloten het via de Wii Fit te doen.

Ik ben inmiddels weer een dikke week aan de slag en weeg op dit moment 97KG, natuurlijk veel te zwaar. Ik heb me doel weer op 85KG gezet en probeer per 2 weken 1KG af te vallen. Ik blijf dit in combinatie doen met zo veel mogelijk gezond te eten, veel water te drinken en overdag meer te bewegen. Tevens heb ik een cros trainer cadeau gekregen, die ik natuurlijk ook zal gaan gebruiken. Maar mijn hoofddoel blijft natuurlijk de Wii Fit.

Omdat ik nu pas begonnen ben, laat ik het voor nu even bij dit artikel, over 2 a 3 maanden zal ik part 6 schrijven, en zal dan mijn voortgang met jullie delen.

Verder wil ik iedereen bedanken voor zijn of haar mailtjes. Altijd leuk om te horen dat mensen gestimuleerd worden met mijn artikelen. Mochten jullie nog vragen hebben, neem dan gerust contact met me op.

Geef een reactie