Angry Video Game Nerd Adventures 2: ASSimilation

The Nerd is Back! For A All New Adventure. Dat is het slogan waarmee het spel gepromoot word. Angry Video Game Nerd Adventures 2: ASSimilation, ja zo heet die game, brengt de geweldige 8bit gevoel opnieuw naar ons terug. Maar bij een nieuw deel verwachten we natuurlijk ook vernieuwingen, wat kunnen we verwachten?

Ik heb helaas nog geen speelbare demo gespeeld, en moet dus roeien met de informatie die ik heb. Wat je meteen ziet is dat het de zelfde stijl heeft als het eerste deel. Van het eerste deel zat de gameplay super in elkaar, en ik verwacht dat het bij dit 2de deel niet veel anders is. Ze hebben nieuwe items, zoals de powerglove, eraan toegevoegd, waardoor je meteen een vernieuwde iets krijgt. Ook hebben ze nieuwe deadbloks toegevoegd, deze onderwater werken. Het onderwater, om daar even op te blijven, is ook iets dat meteen vernieuwend is in deze game. Ook kent The Nerd wat nieuwe moves, zoals langs de muur omlaag glijden, dat zeker een waardige toevoeging is en ook voor nieuwe uitdagingen gaat zorgen.

Nog niet bekend is of de vrienden van The Nerd weer mee doen, aangezien deze wel een grote rol hadden in het eerste deel. Maar van de andere kant moest je die in het eerste deel redden, maar deze keer moet je de hele wereld redden.

De bazen zijn allemaal weer figuurtjes uit de series van Cinemassacre. Waarom noem ik dat zo, want Mr Buket, is een baas in deze nieuwe game. Deze komt echter niet in een AVGN episode voor, maar uit “Board James”. Vast dat we daar ook nog meer elementen uit kunnen verwachten.

Het is momenteel wel nog onbekend voor welke systemen hij zal komen. Steam zal vast wel opnieuw aangeboden worden, maar misschien ook wel de 3DS en Wii U. Ondanks dat wij in Europa deze games nog niet op de 3DS en Wii U tot onze beschikking hebben, bestaat de kans toch dat hij naar de consoles zal komen.

 

Trailer

Trailer Copyricht Cinemassacre.com & ScrewAttack.com All rights Reserved, for Promotional use Only.

 

Verwachting

Mijn verwachting is opnieuw heel positief en kijk er daarom ook naar uit om dit deel eind dit jaar te kunnen spelen. Ook dit deel ga ik met de normale controller spelen, want verwacht dat ook dit deel een pittig, maar wel geweldig spel gaat worden. Als een liefhebber van de Angry Video Game Nerd serie is deze game gewoon een must Play. Zodra ik hem gespeeld heb, zal er een review van verschijnen.

6 Responses to Angry Video Game Nerd Adventures 2: ASSimilation

  1. Samus Samus schreef:

    Dit is neem ik aan echt en geen grap?

  2. Johan Johan schreef:

    vet!! de eerste game was wel erg moeilijk, ben benieuwd hoe deze wordt 😀

Geef een reactie