Back To Basic: Antraxx

Een week geleden kreeg ik een mailtje van een Nederlandse Indie ontwikkelaar “Leendert”, die samen met een vriend “Sam” aan een klassieke reboot het werken zijn. En in deze eerste aflevering van “Back To Basic” kijk ik jullie naar het spel “Antraxx”.

Antraxx is een game, die geinspireerd is op het Super Nintendo spel “Battletech”, en dit doen ze in een volledige online mode. Nu zal het spel “Battletech” niet meteen een lampje doen branden, want niet iedereen zal dit gespeeld hebben. Maar dat is niet erg, want Antraxx laat jouw deze game in een nieuw jasje herleven. Op het moment van schrijven is deze game nog in ontwikkeling en zijn ze zelfs een Kickstarter gestart om geld in te zamelen, zodat deze game ook volledig uitgebracht kan worden.

 

Maar wat is Antraxx nu precies?

Antraxx is een extreme multiplayer shooter met zware Robot tanks en een zware nadruk op teamwork en herspeelbaarheid met volledig aanpasbare skills en zones. Het spel bied meerdere spelmodese aan en een diepgaande factie politiek en economie systemen, je kunt het spel zo spelen zoals je zelf wilt. Je bent ook in staat om eigen zones te maken, te delen en te spelen.

Het doel van Antraxx is om een next-generation isometrische spel te maken met een compleet 3D-engine rendering handgetekende pixel art met dynamische verlichting, schaduwen, positionele audio en een verfijnde besturing.

 

Mijn eerste indruk van dit spel is positief en kijk daarom ook uit wat dit kan gaan worden. Ik ga dit spel volgen en ga binnenkort proberen hier een preview video voor jullie van te maken. Mocht jij nu ook deze game willen spelen of via Kickstarter willen helpen, hieronder staan de links voor jullie klaar.

Spelen via de browser: http://play.antraxx.com (Google Chrome only)
Spelen op je PC: https://www.dropbox.com/s/8x19n0lisxi2vc2/antraxx-windows.zip?dl=0 (Windows only op dit moment).
Support via Kickstarter: https://www.kickstarter.com/projects/1649966326/antraxx-multiplayer-arcade-mech-shooter/

 

Ben jij nu ook net als Leendert een beginnende indie ontwikkelaar, of wil je graag een preview, review van je game door mij gemaakt hebben, stuur dan een mail naar info@linksquest.nl

Geef een reactie