Beyond: Two Souls

Beyond: Two Souls is de nieuwe titel van de makers van Heavy Rain, deze komt op 9 Oktober 2013 uit voor de Playstation 3. Ik heb afgelopen dagen de Demo gespeeld en hier is mijn verwachting van deze titel.

Heavy Rain was een titel die ik enorm onderschat had. Ik had er niks van verwacht, maar was meteen helemaal weg van die titel. Daarom kon ik het ook niet laten om de Beyond: Two Souls te gaan reserveren, mede omdat die ook op de zelfde manier is gemaakt. Wat me direct opviel is dat Beyond: Two Souls meer is dan wat Heavy Rain. De manier van spelen is op heel veel punten het zelfde, maar je hebt meer controle over je personage als bij Heavy Rain. Het verhaal gaat over een meisje die bijzondere krachten heeft. Je ziet haar ermee opgroeien en je leert tijdens het spelen ook deze krachten te gebruiken. Ellen Page is de actrice op wie je personage is gebaseerd.

De muziek is al heel erg mooi, maar ook de manier hoe de personages bewegen en de emoties die ze tonen is zo prachtig, dat je af en toe echt denkt dat je gewoon een echte film het kijken bent.

Zoals ik al zij heb je in Beyond: Two Souls meer dingen te doen dan alleen te reageren op een film, maar het recept blijft wel het zelfde. Op veel punten moet je gewoon reageren, maar op het andere moment moet je ook meer dingen doen. Het snel reageren op knoppen zit hier ook nog gewoon in, dus beetje de controller van buiten leren is wel handig. Ik vond hem heel goed wegspelen en kijk enorm uit naar de volledige game.

Mijn verwachtingen van deze titel zijn heel hoog, het zou wel eens een plaats in mijn top 5 kunnen krijgen van games van 2013, dus ben zeer benieuwd wat het allemaal precies gaat worden en hoe het verhaal erin zit.

Beyond: Two Souls zal vanaf 9 Oktober 2013 verkrijgbaar zijn, exclusief voor de Playstation 3

Geef een reactie