Doneren

Een donatie is meer dan welkom, en kan altijd goed besteed worden. Hieronder lees je veel gestelde vragen met betrekking tot Donaties.

 

Wat kan ik doneren?

Alles wat met Nintendo, Playstation en Xbox te maken heeft, wel is het natuurlijk handig van te voren te vragen of ik dat bepaalde item al heb. Naast items mag ook altijd een kleine bijdrage gedoneerd worden.

 

Ik wil een game / console doneren, hoe kan ik dat doen?

Voor het ontvangen van donaties die met de post komen, heb ik een samenwerking met Game Mania Landgraaf, zij nemen elke donatie voor mij in bewaring totdat ik ze ga ophalen. Neem altijd voor het opsturen ervan even contact met me op, zodat ik hun op de hoogte kan stellen dat er een pakketje voor me aankomt, maar ook handig om iets op te sturen dat ik al heb. Donaties mogen worden opgestuurd naar.

Game Mania Landgraaf
T.A.V. Dario Andriola (Linksquest.nl)
Vivaldipassage 12A
6371 LL Landgraaf

 

Ik wil bijdragen doneren, waar kan ik dat naar overmaken?

Paypal1

Een geld bedrag mag altijd naar mijn PayPal account overgemaakt worden, indien je geen PayPal account hebt, kun je altijd even contact opnemen via info@linksquest.nl. Donderen via iDEAL is op dit moment nog niet mogelijk.

 

Wat doe je met een geld donatie?

Elke donatie wordt gebruikt voor de website, meestal ter verbetering of vervangen van een bepaald item, zie hieronder een voorbeeld.

  • Server kosten.
  • Eventuele premium plug-ins.
  • Film Camera.
  • Benzine voor evenementen.
  • Gamecapture device.
  • Aparte games.

 

Dit is voor mij nog steeds een hobby website en verdien er momenteel geen geld mee. Alles wat binnenkomt word voor de site gebruikt.

LET OP: Indien je jonger dan 18 jaar bent, vraag dan altijd toestemming van je ouders of voogd bij het geven van een donatie.