Forum

Je dient in te loggen om een nieuw onderwerp of bericht aan te maken.

Nintendo Classic Mini: Super Nintendo Entertainment System (SNES)

Pagina's:1234

nog even wachten en dan is de SNES mini er.......tja alleen voor de mensen die hem al betaald hebben dan 🙁 beetje zuur voor mensen die hem gewoon in de vrije verkoop willen scoren. IK heb nog geen bericht gehad van de gamemania over kever problemen. Ik lees toch op een hoop sites dat de SNES mini veel lever problemen gaat krijgen. Veel reserveringen worden niet meer geaccepteerd...ik hoop dat ik hem op launch krijg,

....

Citaat van fisher007 op 9 september 2017, 22:47

nog even wachten en dan is de SNES mini er.......tja alleen voor de mensen die hem al betaald hebben dan ? beetje zuur voor mensen die hem gewoon in de vrije verkoop willen scoren. IK heb nog geen bericht gehad van de gamemania over kever problemen. Ik lees toch op een hoop sites dat de SNES mini veel lever problemen gaat krijgen. Veel reserveringen worden niet meer geaccepteerd...ik hoop dat ik hem op launch krijg,

Is inderdaad wel apart dat ze weer zo lastig tot niet te krijgen zijn, en dat terwijl Nintendo er al meer drukt dan de NES classic.

Ik ben benieuwd hoeveel mensen deze ook weer aanpassen met alle games, ik zelf hou hem origineel.

mensen die deze consoles hacken en er roms op spelen zijn naar mijn mening dom. Waarom??? neem dan gewoon je pc of een tweedehandse Ouya. De (s)nes mini gaat om het geven en ervaren van de beste Snes games. Ik vind het een verzamel item....iets wat je niet moet hacken.

Op Aliexpress en Wish staan ook Chineese clonen van deze console voor €35,00. Hack dan deze.

Klopt, en Nintendo zelf had al gereageerd om te wachten en niet voor extreme prijzen bij handelaren te kopen, want zowel de SNES mini als ook de NES mini gaan extra gemaakt worden.

Ja je leest het goed, de NES mini word begin 2018 extra gemaakt.

Citaat van Linksquest op 17 september 2017, 08:47

Klopt, en Nintendo zelf had al gereageerd om te wachten en niet voor extreme prijzen bij handelaren te kopen, want zowel de SNES mini als ook de NES mini gaan extra gemaakt worden.

Ja je leest het goed, de NES mini word begin 2018 extra gemaakt.

dit is goed nieuws!!! Maar dan blijft toch de vraag..hoeveel worden er gemaakt? de Nes en Snes mini zullen altijd gewild blijven onder nieuwe/oude retro game liefhebbers. Binnen een aantal jaren zullen deze twee consoles makkelijk meer als het dubbele waard zijn.

Is inderdaad een goede vraag, inmiddels kunnen we gaan aftellen, nog maar een paar dagen.

Hij is eindelijk uit, en wat is hij leuk 😀 Heb al 2 video's voor jullie online staan.

Nintendo Classic Mini: Super Nintendo Entertainment System

 

Take A Look: Nintendo Classic Mini: Super Nintendo Entertainment System

mooie   videos man!!!Ik hoop dat je starfax 2 gaat reviewen

Pagina's:1234