Huisregels Forum

Bij het gebruik van het forum horen natuurlijk wat huisregels erbij, deze zijn er om het forum voor iedereen zo netjes mogelijk te laten verlopen. Linksquest.nl is mijn persoonlijke website en ik heb dit forum gestart om gezellig met bezoekers en fans over leuke game items te praten. Lees daarom even onderstaande regels rustig door.

 

Respecteer elkaar

Elkaar respecteren vind ik een van de belangrijkste regels en daarom staat deze ook boven aan. Elke persoon is anders en heeft een andere mening, daarom is het heel belangrijk om elkaar te respecteren. Ga bijvoorbeeld niet iemand lopen afbekken als die bijvoorbeeld dyslexie heeft en daardoor spelfouten maakt. Maar ook het respecteren van iemand zijn voorkeur of keuzen is erg belangrijk.

 

Stay on Topic

Het komt vaker voor dat je afwijkt in een topic, dat is ook niet erg als het een beetje afwijkt, maar niet opeens over Mario beginnen in een Halo topic. Je kunt altijd kiezen het gesprek in een nieuw topic voort te zetten en een link daarheen te verwijzen.

 

Kopieren & plakken

Als je een leuk artikel hebt gezien en je wilt dat graag delen, deel dan liever de link en niet de hele tekst uit het artikel. Dit kan namelijk voor problemen zorgen en dat willen we allemaal niet. Indien het toch gebeurt dan ben je plaatser er zelf verantwoordelijk voor.

 

Geen illegale content

Het plaatsen of delen van illegale content is absolute verboden, denk hierbij aan het delen van een link naar een website waar je games illegaal kunt downloaden. Ook het vertellen hoe je een console kunt ombouwen is verboden op dit forum. Hiermee bedoel ik niet de console regio vrij maken, maar echt illegaal kunnen spelen van games.

Uitzonderingen zijn natuurlijk een eigen gemaakte game die je bekend wilt maken, of hoe je een console uit elkaar moet halen om hem te repareren. Bij twijfel kun je altijd navraag doen op het forum.

 

Geen verkoop

Op het forum is het niet toegestaan om je games of andere items te gaan verkopen, daar zijn inmiddels genoeg manieren voor. Het delen van een aanbieding van een webwinkel of iemand helpen die een item zoekt is wel gewoon toegestaan.

 

Politiek, wereld drama en geloof

Ik respecteer iedereen zijn politieke mening en geloof, maar ook vind ik het erg als iets in de wereld gebeurt. Ik snap dat er soms behoefte is om daar over te praten, maar toch is het op dit forum niet toegestaan. Dit heb ik besloten om bepaalde, misschien wel gevoelige discussies te voorkomen.

 

Discussie prima, klagen niet prima

Een discussie voeren is zeker goed en moet je vooral ook doen, maar houd het wel netjes en respecteer iemand zijn keuzen. Wat ik vooral belangrijk vind is dat je niet in elk topic loopt te klagen of afkraken. Dat je iets niet leuk vind, dat is prima, maar probeer de topics wel leuk te houden voor mensen die het onderwerp wel leuk vinden. Voorbeeld, ga niet als Shooter liefhebber in een RPG topic klagen, als je dat niks vind, blijf er dan liever weg.

 

18+

Het plaatsen van Erotiek of links erna is absolute niet toegestaan, dit geld ook voor Game Erotiek. Ik ben er niet gevoelig voor, maar er zijn genoeg jongere games op dit forum die er nog gewoon te jong voor zijn. Mocht je aan zulke dingen behoeften hebben, dan moet je echt naar een andere website gaan.

 

Indien je gewoon de regels naleeft, dan is er geen enkel probleem. Mochten er regels onduidelijk zijn of mis je nog iets, laat het me gerust weten via info@linksquest.nl.

Veel plezier op mijn forum