LEGO Marvel’s Avengers

Mocht je niet genoeg kunnen krijgen van de grappige Lego games, dan kun je nu weer aan de slag met “Lego Marvel Avengers. Maar hoe goed is deze game?

Traveller’s Tales weet opnieuw ons te verrassen met een grappige en leuke Lego game. Het spel is gebaseerd op de films van “The Avengers”, en dat komt mooi overheen. Heel leuk gedaan is ook verschillende terugblikken van bepaalde personages. Zoals een scene die je speelt, dat voor komt uit de film van Captine America, heel leuk gedaan. De stem acteurs uit de films hebben zelf hun personage ingesproken, ook dat vind ik een heel pluspunt. Zo kan ik lekker genieten van stemmen als die van Scarlett Johansson.

 

Gameplay

De besturing van deze Lego game voelt op veel punten heel vertrouwd aan. Verzamelen van steentjes, puzzels oplossen en alles slopen wat maar gesloopt kan worden. Dit recept zit er nog steeds in en moet ook gewoon blijven. Wel vind ik het jammer dat het beeld soms nog altijd onduidelijk is, omdat er te veel items voor je beeld hangen en je de camera zelf niet kunt draaien of bijstellen. Soms heb ik echt het probleem dat ik een bepaalde schakelaar of handel niet omgehaald krijg. Dit komt na mijn mening doordat de activeer knop het zelfde is als de actie knop. Zo heb ik vaak dat mijn poppetje zich onzichtbaar maakt of een granaat gooit, in plaats van de handel om te zetten, en dat vind ik wel jammer. Voor de rest is het een vermakelijke game met redelijk wat afwisseling, zoals het vrij rond rijden in een open wereld, dat veel weg heeft van Lego City Undercover.

 

Grafisch

Grafisch blijft het een Typisch Lego game, in zowel het spel zelf als in de filmpjes. Het is duidelijk en netjes afgewerkt, en precies zo zoals het in de wereld van Lego is. Met de Playstation 4 grafics zie je alles gewoon stukken scherper dan het al was. Ook de filmpjes zijn zeer netjes afgewerkt en lopen gewoon vloeiend. De muziek is gewoon perfect, vooral het intro deuntje. Ook zoals ik al vermelde vind ik het geweldig dat de acteurs hun eigen personage zelf ingesproken hebben.

 

Conclusie

Ik ben nog steeds helemaal weg van de lego games, en was opnieuw erg blij toen ik van Warner Bros. Interactive Entertainment een Review exemplaar mocht ontvangen van deze game. Wat me wel opviel is er een Season Pass gaat aankomen, iets dat ik nog niet eerder bij een Lego game gezien heb, en persoonlijk wel een beetje van geschrokken ben. Het is niet de beste Lego game die ik gespeeld heb, maar wel een zeer vermakelijke. Het blijft een game voor jong en oud en is zeker een aanrader om eens te spelen.

 

Cijfer: 7.0

+ Bekende Marvel sterren.
+ Tekst door originele acteurs ingesproken.
+ Genoeg afwisseling.
+ Bekende Lego Humor.
+ Lang Genoeg.
+ Genoeg extra’s en uitdagingen.
– Besturing pakt niet altijd goed.
– Soms beetje onduidelijk wat je precies moet doen of waar je heen moet.
– Speelbeeld is soms slecht te zien.

Gespeeld op de Playstation 4, ook verkrijgbaar voor Playstation 3, Xbox 360, Playstation Vita, Nintendo 3DS, Nintendo Wii U, PC en Xbox One

2 Responses to LEGO Marvel’s Avengers

  1. Jasperq Jasperq schreef:

    Mooie en duidelijke review, hopelijk krijg je nog meer review exemplaren in de toekomst, verdient heb je het in ieder geval. Kijk al uit naar je volgende review.

  2. Harry Harry schreef:

    korter dan andere reviews die ik gelezen heb, maar daarom is bij die van jouw wel de kern duidelijk omschreven. Goede review man.

Geef een reactie