Linksquest.nl in 2018

Linksquest is een project waar ik al jaren met veel plezier aan heb gewerkt, met natuurlijk wat vallen en opstaan, slimme en domme keuzes. Maar hoe gaat Linksquest er in 2018 uit zien?

In de afgelopen maanden heb ik al wat veranderingen door gevoerd en projecten op holt gezet. Maar nu ga ik toch een stap zetten waar ik al enige tijd over aan het na denken ben. Een tijdje geleden zij ik al dat ik gas ging terug nemen omdat ik met tijd problemen zat, het maken van video items kost helaas veel tijd en het onderhouden van een website vraagt ook genoeg aandacht. Maar ook nu merk ik gewoon dat ik heel vaak niet de tijd vind om een volgende video item af te maken. Ik heb nog 28 video’s klaar voor montage liggen, waar ik gewoon de tijd niet voor vind.

Vorige week wilde ik de countdown beste games van 2017 gaan monteren, maar toen kwam zowel Windows als mijn video programma met updates, dat enorm wat tijd vroeg. Daarna bleek het om een complete nieuwe versie te gaan van mijn video programma, waardoor ik alle extension opnieuw moest installeren. Hierdoor ben ik bijna 6 uur kwijt geweest aan mega grote updates, dat was tijd die ik graag in 2 tot 3 video’s had willen steken.

Nu merk ik ook, na maten ik wat ouder begin te worden, dat mijn interesse in de website en het maken van video’s wat minder aan het worden zijn. De leuke feedback houdt dat natuurlijk over eind, maar er komt een tijd dat ik de knoop moet door hakken met wat ik nu echt wil. Ik heb er lang over lopen nadenken, er met mijn vrouw over gesproken, maar ook met mijn goede vrienden iseeitall en fisher007, en heb besloten de video’s voor 95% te gaan afbouwen.

De reden is voornamelijk de tijd, iets waar ik met wisseldiensten erg tegenaan loop. In de periode dat ik nachtdiensten heb, ben ik voornamelijk een wrak en heb ik bijna geen zin in om veel dingen te doen. Een ander probleem is ook dat iseeitall en ik vaak langs elkaar werken, hierdoor is het plannen van opnames een ramp.

Voor deze redens en nog wat andere natuurlijk, heb ik besloten mijn website, mede omdat hij ook voor 2018 al betaald is, voor komend jaar voornamelijk voort te zetten op teksten. Er zullen hierdoor wel minder items komen, maar ik probeer op deze manier toch jullie af en toe te voorzien van mijn game ervaring, zoals reviews. Heel af en toe zal ik nog wel eens een video en gameplays maken, maar zal stukken minder zijn dan jullie gewend zijn. Ook livestreams zullen gewoon om de zoveel tijd gaan komen, spontaan en niet spontaan natuurlijk. Video’s die al opgenomen zijn, maar nog gemonteerd moeten worden, zullen nog gewoon online gaan komen.

Voor nu ziet mijn toekomst er zo uit, stoppen kan ik gewoon (nog) niet, en wil daarom op deze manier proberen nog door te gaan, wie weet veranderd het nog in de toekomst, maar voor nu ziet zo mijn toekomst eruit met betrekking tot Linksquest.nl. Opdracht reviews zal ik gewoon blijven behandelen zonder problemen, want dat vind ik gewoon te leuk om te doen. Mochten er nog vragen zijn, stel ze dan gerust.

3 Responses to Linksquest.nl in 2018

  1. fisher007 fisher007 schreef:

    Ik kan je verhaal helemaal begrijpen. Het lijkt me een moeilijke keuze. Ik vind het daarom knap dat je hem durft te zetten. Ik wens je voor volgend jaar veel succes voor je site en anderen projecten. We hebben immers ons forum nog….deze samen met je webside geeft je misschien voldoende, voldoening om je gamers ervaring met anderen te delen! keep it up mr.link!!!!

  2. Samus Samus schreef:

    Ik sta helemaal achter je keuze, ben allang blij dat je op een lager pitje door gaat, kan altijd in de toekomst als je weer meer tijd en zin hebt er wat mee doen. Is het ook niet voor niks geweest.

Geef een reactie