Uncharted 4: A Thief’s End

Een tijdje geleden heb de Multiplayer Bèta mogen testen van Uncharted 4: A Thief’s End. Voordat ik deze preview wilde schrijven, wilde ik eerst nog iets meer informatie hebben over deze geweldige game.

Ik noem het al een geweldige game, omdat gewoon alle elementen, die de vorige games al groot maakte, er nu ook weer in zitten. Aan de Gameplay video’s en trailers kon ik al zien dat het gewoon weer goed in elkaar moest zitten. Vooral de Gameplay video van de E3 2015 heb ik meerdere malen bekeken, en telkens opnieuw zat ik vol spanning te kijken. De humor en actie zat er weer gewoon goed in.

 

Nieuwe items

De belangrijkste en meest opvallende nieuwe item is natuurlijk de grijphaak, waarmee je van het ene platform naar het andere kunt slingeren. Je zou het een beetje kunnen zien als de Zweep van Indiana Jones, maar dan anders. Deze uitwerking vond ik in de Multiplayer al goed aanvoelen, en mijn verwachting voor het gebruik in de Single Player zal daarom alleen maar groter zijn. Vooral in de achtervolging’s Scene in de E3 2015 Gameplay video.

 

Multiplayer

De Multiplayer is tegenover deel 3 toch wel op de schop genomen. Het gebruik maken van bepaalde items, zoals het vervloekte beeld van Eldorado, is zeker iets wat even wennen is, maar het van de andere kant ook weer vernieuwend maakt. Ook de huurling is zeker een leuke toevoeging. Het verbinden maken met een server ging vaak mis, maar omdat het nog een bèta is, neem ik dat voor lief. Maar dit is wel iets dat ze in de volledige game echt moeten verbeteren. Voor de rest was het jammer toen de Bèta ermee stopte, want had er zeker nog een tijdje mee willen doorgaan.

 

Laatste Game?

Er gaan geruchten en verhalen rond dat dit wel eens de laatste Uncharted game met Nathan Drake zou kunnen zijn. Mede ook door zijn leeftijd, want in deze game is hij inmiddels al aardig op leeftijd. Iets wat natuurlijk begrijpelijk is, maar een Uncharted zonder Nathan Drake is gewoon geen Uncharted. Ze zouden altijd nog verhalen ertussen of voor deel 1 kunnen bedenken, zoals dat bij Golden Abyss het geval was. Iets wat niet onmogelijk is, en waarschijnlijk wel onder de fans gewaardeerd zal worden.

 

Verwachting

Mijn verwachtingen van deze game zijn zeer hoog, waarschijnlijk zal dit voor mij ook een van de beste games van 2016 worden. Ik ga proberen van deze game een leuke gameplay video voor jullie van te maken. De review ga ik na de release proberen zo snel mogelijk online te krijgen. Op release zal er ook nog een bijzondere unboxing komen, dus houd de site zeker in de gaten.

Geef een reactie