Veel gestelde vragen

Sommige vragen krijg ik wel eens vaker gesteld, op deze pagina staan vragen die ik vaker krijg uitgebreid uitgelegd.

Waarom is al je content extern?

Toen ik in mei 2019 gestopt was, was ik in eerste instantie niet meer van plan om iets met een website te doen. Maar ik miste toch af en toe het schrijven, daarom ben ik begonnen met schrijven op Tweakers.net. Ook had ik het soms met bepaalde gamers over iets, daarom dat ik een nieuw Youtube kanaal ben begonnen.

Is dit de oude Linksquest Entertainment Website?

Nee, alles van de oude Linksques Entertainment Website is weg, in princiepen heb ik alleen de domeinnaam gehouden, omdat dit ook mijn gamer naam is, maar voor de rest staat deze profiel pagina helemaal los van mijn oude project, deze in 2019 offline gegaan is.

Waar zijn al je oude video’s?

Helaas is dat kanaal offline gehaald worden, dit had ik gedaan omdat te veel mensen me bleven aanschrijven en ik het toch los wilde laten. Helaas is ook omstandigheden mijn oude harde schijf defect gegaan, waardoor ik 2TB aan video data ben kwijt geraakt. Dus alle oude van video’s, inclusief mijn oude kanaal zijn niet meer online.

Is dit een Come back?

Nee, dat is het niet, mijn focus is niet meer op fulltime Entertainment maken, zoals ik dat tussen 2010 en 2019 gedaan heb. Dit is echt alleen als hobby bedoeld, en dan content waar ik zin in heb. Maar je weet nooit wat de toekomst brengt en doet, maar voor nu is het geen Come Back.

Doe jij nog opdracht reviews?

In theorie doe ik dat nog, maar niet meer zo veel als voorheen. Ik heb niet altijd veel tijd om volledige te gamen, dus een opdracht review is dan vaak, omdat je meestal te maken hebt met een deadline, niet te doen voor mij. Maar als er geen deadline achter zit, dan ben ik altijd bereid om te reviewen.

Hoe vaak breng jij content uit?

Dat ligt er echt aan, de ene keer kan het 3 items te week zijn, en dan weer een dikke maand niks. Het ligt echt aan mijn tijd en zin, maar ook aan inspiratie. Ik maak liever 1 item per maand met veel plezier, dan 5 per week met veel tegenzin.

Waarom is er naast games soms ook een andere review?

Soms vind ik het ook wel leuk om een review van iets anders te doen, hoewel dat niet mijn main focus is, vind ik het soms wel leuk om als afwisseling te doen. Zoals je op de website kunt zien is hij voor 95% gefocust op Gaming, maar dat is zeker niet mijn enige interesse, en wie weet word dat in de toekomst ook wat meer.

Accepteer je donaties?

Ik sta altijd open voor donaties, hiervoor kun je me altijd benaderen via linksquestnl@gmail.com

Mis je nog een vraag, laat het gerust weten via linksquestnl@gmail.com, en ik zal proberen hem zo snel mogelijk te beantwoorden. Voor het laatst geüpdatet op 1 juli 2022.