Verwachte beste games van 2018 – Part 3

Dit is het 3de en laatste part van mijn countdown “Verwachte beste games van 2018”, in part 1 behandelde ik de nummers 20 t/m 12 en in part 2 behandelde ik de nummers 11 t/m 6, in deze gaan we verder vanaf nummer 5 t/m nummer 1.

 

Nummer 5: Metroid Prime 4

Metroid Prime is een game die ik grijs gespeeld heb op de Gamecube en op de Wii. Toen ze op de E3 van 2017 alleen al het logo van Metroid Prime 4 lieten zien, werden heel veel Nintendo gamers Hyped. We weten nog niet veel van deze titel, maar dit is wel een van de weinige games die ik zo wie zo op release ga kopen. Het enige wat nog de vraag is, wat kunnen we precies verwachten.

Release datum: 2018
Systeem: Nintendo Switch

 

Nummer 4: Bayonetta 3

Nog een game waar ik hyped over werd toen hij aangekondigd werd, was Bayonetta 3 van Platinum Games. Ook bij deze game ga ik er van uit dat we net als bij deel 2 weer een hele geweldige game kunnen verwachten. Ik kijk nu al uit naar de eerste trailer, maar ik durf te wedden dat deze game episch gaat worden.

Release datum: 2018
Systeem: Nintendo Switch

 

Nummer 3: Detroit: Become Human

Een exclusieve game dat mij al enige tijd in spanning houd is toch Detroit: Become Human. Een game die beïnvloed word door keuzes vind ik altijd al fijn. Heavy Rain en Beyond: Two Souls waren alle 2 prachtige games. Toen Quantic Dream met Detroit: Become Human kwam, kon ik alleen maar hopen dat deze game geweldig moest worden. Ik verwachte eigenlijk al dat de game in 2017 uit zou komen, maar dat was helaas niet geval. Maar wat ik tot nu toe gezien heb, gaat dit een geweldige game worden.

Release datum: 2018
Systeem: Playstation 4

 

Nummer 2: Red Dead Redemption 2

Ik denk niet dat Red Dead Redemption 2 nog een introductie nodig heeft, de western sandbox game met de speelstijl van Grand Theft Auto sloeg in 2010 aan als een bom. Lang werd er gehoopt naar een 2de game en vorig jaar maakte Rockstar Games hem dan ook eindelijk bekend. We kunnen er van uit gaan dat Red Dead Redemption 2 nog uitgebreider en mooier is dan zijn voorganger. Het is voor mij alleen nog onbekend of iets te maken heeft met deel 1 of daar compleet los van staat, maar een ding is zeker, deze game word geweldig.

Release datum: 2018
Systeem: Playstation 4 & Xbox One

 

Nummer 1: The Last of Us Part 2

The Last of Us was een meesterwerk, een game die gewoon zo aangreep dat ik mensen ken die speciaal voor deze game een Playstation gekocht hebben. Met een game die over de 200 awards heeft gekregen, ligt de lat natuurlijk erg hoog. Naugthy Dog gaat het zeker niet makkelijk krijgen om deel 1 te over treffen, maar ik verwacht wel dat ze een geweldig vervolg gaan neerzetten. We hebben tot heden nog niet heel veel gezien, maar wat we gezien hebben, was gewoon Episch.

Release datum: 2018
Systeem: Playstation

 

Dit is een beetje mijn verwachting, natuurlijk kan ik over release datums geen garantie bieden. Dit zijn 20 games die gepland staan voor 2018 waarvan ik denk dat het geweldige games gaan worden. Laat me gerust in de comments weten of je het met me eens bent of niet. Maar ook welke games het volgens jouw geweldig gaan doen.

One Response to Verwachte beste games van 2018 – Part 3

  1. Samus Samus schreef:

    Veel exclusieve titels in de laatste 5 staan, ben benieuwd in hoeverre je voorspelling uit komt.

Geef een reactie