Vraag het aan Linksquest – Aflevering 36

Dit is Aflevering 36 van de “Vraag het aan Linksquest” Show. In deze aflevering behandel ik 6 vragen.

1) Ik zag in je vorige filmpje dat je call of juarez heb gehaald, maak je er een review van of geef je daar je mening over, mocht je het spelen. Daarnaast vroeg ik mij af of jij van de huidige consoles al favoriete games heb. Jou stukje waar je de vraag behandelt over ocarina of time 3D vond ik heel leuk, kwam een beetje over als soort van Nintendo hotline. Als je meer van zulke vragen krijg ga je daar dan aparte filmpjes van maken waar je als een troubleshooter antwoord op geef.
2) Ik heb nog een vraag wat als je oude console wilt kopen en niet via een site want ik woon bij u in de buurt waar kun je die dan het beste kopen
3) Ik had gezien dat je Uncharted 3 drake’s Deception hebt en ik heb een vraag over dit spel, Ik zit ergens vast en ik weet niet wat ik moet doen Zou jij mij willen helpen?
Als je dus bij het moment zit dat drake en zijn 3 andere vrienden die slechte mevrouw zijn gevolgd. Als die mevrouw weg gaat komen ze tevoorschijn en steekt drake de ring in het speciale amulet. Dan zeggen ze dat je iets moet zoeken en dat is mijn vraag Waar ligt dit voorwerp want ik vind het echt niet. Je zou me hier een enorm plezier mee doen.
4) Wat vind je van de skyrim dlc? En welke is beter dawnguard of dragonoborn? 🙂
5) Ben je ook van plan om Virtual Boy (32-Bit) van Nintendo te kopen?
6) Wat denk je over de season pass van bo2 en de nuketown zombies ?

Geef een reactie