Website versie 5.3 online

Vanaf nu is Linksquest versie 5.3 van kracht, in deze versie heb ik een forum in de website ingebouwd.

Na de Hack van het oude stand alone forum, wilde ik toch iets hebben om met bezoekers, volgers en fans te kunnen communiceren. Omdat niet iedereen social media gebruikt is mijn antwoord hierop is een simple ingebouwd forum. Dit forum zit in de website ingebouwd en werkt via het zelfde systeem.

Hij ziet er misschien vrij eenvoudig uit, maar hij doet wat hij moet doen. Er zullen niet te veel onderwerpen komen, omdat ik het mooi overzichtelijk wil houden, plus moet het in het straatje van de website passen. Ik weet dat het oude forum dat gehackt is worden uitgebreider was, maar die stond los van de website. Ondanks deze verandering hoop ik toch dat naar jullie wensen zal werken.

Het forum is te vinden via de link boven en onderaan de website of via linksquest.nl/forum. Lees ook even de Huisregels door voor je hem gaat gebruiken. Let op, er kunnen nog wat kleur fouten zijn in het forum, hier word aan gewerkt.

Dat was het weer voor deze update, mocht je nog verbeter tips hebben, laat het dan gerust weten in de comments of via contact.

One Response to Website versie 5.3 online

  1. Samus schreef:

    mooie update

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *